BFF

Var precis inne på MTVs hemsida och kollade lite på Paris Hiltons nya serie, My new bff. Det handlar om att Paris ska hitta hennes nya bästa vän, hur patetiskt är inte det då?. Men vissa gör allt för pengar.

Men iaf, här är min BFF. Och jag behövde ingen egen serie för att hitta henne. =)

                                           

Söndag.

Oj, det var ett tag sen jag skrev. Men det har inte hänt något spec iaf.

I torsdags var jag hos mormor <3. Sedan på Lipz med Sofie, Osman, Ardian och Zevve. Kändes lite konstigt att Shpend inte var med oss, men han jobbar jue.

Resten av helgen har jag jobbat, både fredag och lördag, fast var hos Carro en stund igår kväll. Jätte trevligt. =)


Saknar dig.

Onsdag.

Idag är jag helt borta, visste inte ens vilken dag det var, har frågat Anna nu 2 gånger :P.

Men iaf, nu är jag trött på att vara sjuk, har mått dåligt nu i över 1 vecka och inte gjort mycket alls. Så idag vill jag gå och fika med Johanna och prata lite skit (det behövs ibland), jusst nu är det mycket som pågår bland tjejerna. Vi är sånna drama queens hehe.

Idag har jag också ansökt till en matte B kurs, som är bra att ha när jag söker till högskolan. Så nu börjar jag plugga igen v:3. Sen skickar jag ansökan till högskolan i Mars och börjar plugga i September (3 år). Om jag kommer in, det hoppas jag. Så nu är det bara att skriva upp sig på föreningens studentlägenheter och hoppas att en blir min i September =). Känns skönt att äntligen veta vad jag vill göra av mitt liv.

Måndag.

Håller på att fixa min blogg men behöver en paus, fortsätter med det igen senare eller imorgon.

Det här dygnet har varit en mardröm för mig,  blev ännu sjukare än vad jag redan är igår kväll. Kunde inte sova på hela natten så kl 5 imorse fick jag nog, tog på mig vinterjackan och gick ner till Axess akuten. Som tur var det ingen kö, så jag träffade en läkare och han gav mig pencelin som jag ska äta nu i 10 dagar. När jag äntligen kom hem igen fick ja sova i 4 timmar innan jag vaknade och fick springa ner till apoteket och köpa värktabletter. Men nu mår jag iaf bättre =) ska gå och göra mig en soppa och dega framför tvn.

Lite bilder.

                                      Halloween hemma hos Carro =)



    Carro&Jag           Jag&Lollo           Carro&Jag igen.



   Y                          M                        C                      A



Danny, Lollo och Jag på Gretas =)



     Jag&Lollo                  Jag&Danny                 Lollo&Danny

Helgen.

Det var en riktigt bra helg faktiskt =)

I fredags var jag hemma och kollade film och åt godis med Anna :) en riktigt mysig kväll med den bäst (jag vet att du kommer läsa detta Anna) haha.
 
På lördagen jobbade jag från kl 8-16, sen var det hem, duscha och byta om för utgång med Lina och Boll =), träffade även kim på Flame och Dino och Alan joinade oss senare. Vi skulle vidare till Inferno men Älsklingen ringde och överaskade mig med att han och Osman var på väg till mig. Så Jag träffade dom och vi gick till Razzia istället med Lollo och Elias =) Jätte roligt var det. Efteråt åkte vi hem till mig och somnade nästan med en gång.

Idag ska ja bara ta det lugnt för ska jobba imorgon med. Har precis följt killarna till bilen och nu ska ja äta Pizza =)

Tack älskling för att du överaskade mig <3


Läs.

There will come a time in your life when you realize who really matters, who doesn't, and who never really did. So forget about the people from your past because there is a reason why they didn't make it to your future.


Sjuk.

Ligger hemma och är sjuk. Ganska komiskt eftersom jag skojade med Anna igår om det, så hade jag feber hela natten och nu har ja blivit förkyld. Har legat hemma hela dagen och blivit ompysslad av mamma med glass, panodil och te (tack mami) =). Mår bättre nu iaf, så var nere på Järntorget och tog en kaffe med Anna för ett tag sen. Skönt med lite luft när man varit hemma en hel dag. Klarar inte av att inte vara ute eller inte träffa mina vänner på en dag, då får jag panik :P. Shpend klagar alltid på mig att jag inte kan ta det lugnt. hehe.

Väldigt tråkigt inlägg för ingen bryr väll sig om jag är förkyld eller inte.
Men har så tråkigt jusst nu, får hoppas på att frugan ringer snart så vi kan prata lite skit =)

De mest betydelsefulla.

   
   

Bild 1: Anna kör partytricket .
Bild 2: Sofie min fru.
Bild 3 Lina och jag i Turkiet 07.
Bild 4: Lollo och jag på väg till Chez.
Bild 5: Carro på sin mamma mia kväll.
Bild 6: Johanna och jag på mamma mia kväll.



Och såklart Älsklingen på min födelsedag.

Seg dag.

Jobbade imorse igen, ganska segt men trevligt sällskap av Katrin =), sen var det hem och kolla på våra bästa år hehe men somnade mitt i programet. Vaknade vid halv 4 igen och ringde Sofie och kollade om det hänt något nytt med jobb och lägenhets letandet i Malmö. Inte mycket nytt men vi ska inte ge upp, förtsätter leta imorgon och resten av dagarna tills vi får något.

Har tagit en långpromenad med Anna runt majorna, vi gick förbi Kim och tog en cigg med henne också. När vi kom hem till mig igen ränsade jag min garderob, slängde massa gamla kläder för att få in allt  nytt från New York =). Ella kom förbi en stund och vi pratade lite om kärleksproblem, eller hennes iaf för jag har inga just nu <3.

Innan vi skulle skiljas åt gick vi ner till T-livs och köpte godis och Julmust (ÄLSKAR JULMUST!), så nu ska jag sätta mig och kolla B-serier på mtv.com.

Måndag,

Jobbade i dag från 8-12, sen var det hem och vara barnvakt igen, Jag och Lina tog med lill tjejen på bio, vi såg Niko =). Det var en riktigt bra barnfilm, rekomenderar den.

Nu snart ska jag och Lina färga håret, Lina ska bli brunett och jag ska våga mig på svart hår. Även Anna är här och ska hjälpa oss medans lillan kollar på.

Imorgon blir det jobb igen och sedan hem till frugan för att fortsätta leta jobb och lägenhet i Malmö.

uppar senare ikväll tror ja =)

Måste bara skriva detta. Fick precis en väldigt söt komentar av lillan.
"Du är världens bästa moster"

Tack Aliyya, du är underbar <3


<3




It was like shooting a sitting duck
A little small talk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
A grown-up woman should never fall so easily



En lång natt och ett långt inlägg.

Det har varit en låång natt för min del. Har sovit ca 3 timmar, härligt härligt.

Skulle igentligen ha en lugn kväll med Johanna, Carro och Eva :) kolla på sing a long och spela sällskaps spel. Men så blev det inte, eller jo jag hann kolla på sing a long innan Shpend ringde och påminnde mig om att jag skulle komma till honom (hade hoppats på att han glömt) eftersom jag skulle upp och vara barnvakt kl halv 10. Men för att undvika disskutioner och för att jag saknade honom såklart så bar det av till Trollhättan. Tog bussen kl kvart i 12 och skulle ringa honom när jag var framme kl 1. Eftersom han var på Lipz så fick jag ringa som en galning innan puckot svarade, men iaf så möttes vi på torget och han hade nog fått i sig en öl för mycket hehe. Aja kl var iaf halv 2 kanske och bussarna hade slutat gå så vi började promenera hem mot honom. Trötta, frusna och irriterade som vi redan var skulle han såklart börja bråka med mig, onödigt men han hade rätt i vissa saker han sa.
Efter att vi gått ca 20 min och hade mer än halva vägen kvar så kom hans bror och plockade upp oss och körde oss hem till värmen. Lite smått irriterade och klockan hade redan blivit halv 3 så gick vi direkt och la oss. Shpend somnade/deckade med en gång och började snarka, ville först inte väcka honom men efter ytterligare en halv timma sket jag i det och knuffade honom tills han vaknade och slutade snarka. VI mös lite istället och låg och prata så tiden rann iväg och vi somnade istället halv 5. Kl ringde igen vid halv 8 och jag skulle hem och vara barnvakt, men det gick inga tåg så tidigt så fick ta ett vid 11 istället.
Så nu ligger jag här med Aliyya och kollar barnprogram, trött som ett as.
Men så är det när man är kär :)

Älskar dig Shpend även om det inte var den bästa natten <3


I´m back

I´m back in the blogg world!
Känns ganska skönt då det har hänt lite roliga saker som jag gärna vill berätta. =)

Idag är det bara en vecka sen som jag kom hem från New York, en sjukt rolig resa med min johanna, hennes mamma, min mamma och min syster. Det är värkligen en helt underbar stad och vi hann med så mycker på bara en vecka. Fast mestadels var det shopping (I looove) :). Kommer lägga upp massa bilder från resan när ja fått de av johanna och min syster.

Och så igår var jag med frugan och vi har äntligen fått ork att gå in och kolla jobb och lägenhet i Malmö :) så nu är vi en bit på vägen iaf, hittade ganska många bra lälgenheter till bra pris så Malmö here we come.

Var även på Gretas igårkväll med Lollo och Danny, tack vänner för en underbar kväll :)


En bild på mig och Babe i New York

                                 

RSS 2.0