Fre och Lör

Igår vaknade vi ganska sent så vi skyndade ner till systembolaget och köpte öl (goda Sofiero). När vi kom hem igen gjorde jag mig iordning innan lina kom ner och vi började dricka lite smått medans vi spelade kort :D vi hade även bokat en bowling bana mellan kl 23:00 och 00:00, så det blev att slänga i sig den sista ölen och åka iväg mot gamlestan. Bowlingen var skit kul då ingen av oss var nykter =) hehe. Sedan när vi kom hem igen så badade vi skumbad och myste lite innan vi somnade.

Idag var det att gå upp tidigt för att jobba, jag var väldigt, väldigt trött när klockan ringde imorse och somnade till en kvart på jobbet. Inte bra men ingen skada skedd =P. Efter jobbet så åkte jag hem och väckte Shpend för vi skulle vara barnvakt till lill tjejen, så när hon kom bar det av till Lek och bus landet, skit kul =D.
Nu ligger vi bara här och har jätte tråkigt men Anna kommer ner och håller oss sällskap en stund =).

Torsdag.

Hemma igen från Trollhättan. 

Dagen idag har varit trevlig, gick upp tidigt och åkte och åt frukost, sen solade Shpend och Elias. Medans jag väntade på dom, så pratade jag men Sofie i telefon och bestämde att vi skulle gå och bowla när jag kom till Gbg =) så hon ringde och bokade en bana från halv 8 till halv 9. Det var jätte kul och gissa vem som vann? Jag såklart :P haha. sen åkte vi hem till mig och tjötade lite, nu ska hon lämna mig och ja väntar på att älskling ska komma hit.
Så under tiden ska jag fördröja tiden med att kolla B-serier på Mtvs hemsida =).

Onsdag.

Sitter i Trollhättan och väntar på att Shpend duschar eller nått, sen ska vi åka och fika antagligen =) om jag orkar klä på mig, kl är 18:14 och vi har inte gjort någonting alls idag. Lite segt.
Jätte fint inlägg det förra som han skrev, hehe inte så jätte seriöst men ändå, och nu har han skaffat egen blogg. Men ja tänker inte säja vad den heter för ja vill inte att han ska ha mera läsare än mig :D haha.

Puss älskling :P

 

Min dag!

God kväll!

Jossis skönhet här och skriver. Ska berätta om min dag:D
Jag har vart i arbetsförmedlingen med artan för att han inte vågar ta tag i sitt liv själv. Han behövde lite stöd av mig för att våga gå dit. Sen åkte vi in till siba en sväng och kollade lite på allt möjligt. Senare åkte jag hem och spelade datorspel som jossi tycker är väldigt mesigt av mig, men jag är STOLT:D haha. Och nu sitter jag här med min älskling. Hon började sin matte B kurs idag och har vart jätte duktig för att hon är bäst i världen, och jag döööööööööööööööööööör för henne. Jag skulle kunna skjuta mig själv för henne, helt sjukt vad KÄR jag är=D och nu ska vi se på en film som heter JCVD med Jean Claude Vandamme, sen ska vi mysa och sova.

Shpend älskar Josefin och Josefin älskar Shpend, ÄGDA.  // SHPEND

...

You're gonna have to see through my perspective.

I need to make mistakes just to learn who I am

DET ÄR INGEN VANLIG DAG

FÖR DET ÄR ANNAS FÖDELSEDAG!! :) GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!



Idag har vi varit på restaurang Lilla tavernan och ätit Grekisk tre rätters middag och druckit vin (vuxen poäng) :). Det var jätte mysigt då det bara var jag, Anna, Ella och Lollo som också pratade gamla minnen, som vanligt hehe. Nu sitter jag och Anna hemma hos mig och tar några öl och fortsätter fira innan hon och Lina ska gå ut till Berså. Jag stannar hemma ikväll eftersom jag ska jobba imorgon och sedan till min fösta matte B lektion. Eftrer det ska jag antagligen till Trollhättan till älsklingen :)

Liten paus.

Har haft en liten bloggpaus.
Inte mycket som har hänt, mest samma som vanligt.

Nyårsafton var ganska bra för min del, åt jätte god middag med de bästa (Johanna, Anna och Lollo). Vi gjorde kycklingrullader, rostbiff, potatissallad och vanlig sallad :) Gott. Sedan kom resten och så hände det inte mycket mer. Jag ramlade på altanen, Johanna ramlade i trappan och Lollo ramlade någonstans som hon inte kommer ihåg hehe.
Lite bilder :)



RSS 2.0