En årets =)

Årets bästa inköp: Uggs och andra kläder från NY.
Årets sämsta inköp: Ny mobil.
Årets händelse: Studenten =)
Årets besvikelse: -
Årets person: Anna och Sofie.
Årets jobb: Personlig assisten.
Årets dyraste investering: New York resan.
Årets misstag: -
Årets godaste: Tacokbell, snapple (pink lemonade)
Årets sämsta lärare: Tyrone.
Årets onödigaste sak: -
Årets start: Ganska jobbig.
Årets hästnörd: Kajsa :P
Årets blondaste person jag mött: Lollo som vanligt
Årets gåva: julklappar
Årets bästa bok: skvaller tidningar :P
Årets bästa band live: Nada
Årets kom-i-håg grej: Malmö =)
Årets favoritgöra: tjejerna
Årets resa: Malmö, Danmark, Magaluf
Årets drömupplevelse: Sommarmys med tjejerna.
Årets bästa dag: 30 maj
Årets sorg: -
Årets vill-ha: Körkort
Årets TV-serie: The hills, Prison break.
Årests favoritmatprodukt:
Årets CD-skiva: ingen.


JULAFTON



Tisdag 23 dec

Det är dagen innan julafton och jag har absolut ingen julkänsla alls. Fast det blev lite bättre när mamma började spela hög julmusik i hela lägenheten innan jag gick ut.

Våran mini julafton var mysig, gjorde inte så mycket mer än att öppna julklapparna =) och jag fick precis det jag önskade mig =) Ett par skor som jag älskar och en ny plattång, tack tack tack <3.




Annars idag så ringde Raika och väkte mig vid kl 10 och ville in till stan och äta frukost hehe, så han kom och hämtade mig vid 11 och körde in mot stan. Det var väldigt roligt att träffa honom eftersom vi inte sett sen i sommras. Han pluggar också i LA  och är bara hemma 2 gånger om året så det var verkligen kul att se han =).



väldigt, väldigt gamal bild på mig och Raika, år 2005 tror ja.

Mini Julafton

Älskling kom till mig inatt =) så vi bestämde oss för att öppna julklappar idag istället eftersom vi kanske inte ses mer innan julafton. Så han åkte ner till stan nu för att köpa min julklapp då han inte har hunnit det innan. Jag själv har redan köpt alla julklappar så för att överaska han med lite julstämming har jag dukat upp med pepparkakor och hans klappar på en filt i sängen och sedan lagt massa ljus runt =) hihi, så nu väntar jag på att han ska komma hem och se vad jag har gjort till honom. Visst är jag söt ibland? =)


Jul på Liseberg.

Har varit på Liseberg två kvällar irad nu =)

I onsdags var jag där med Emma och Anna, vi hade riktigt roligt. Och eftersom Emma jobbar där var det bara att åka massa gratis, hehe. Vi åkte tekopparna, nyckelpigan, Lisebergstonet och jukebox, sen även spegelhuset såklart. =) Vi åt god korv, köpte lite julklappar och Emma vann två chips påsar. Mysigt mysigt.

Igår var jag där med Sofie =). Vi vågade oss äntligen på att åka skridskor, fast det småregnade lite så vi åkte mest under Sofies paraply. Det gick ändå mycket bättre än förväntat. Sen började det regna alldeles för mycket så vi gick till spelhuset och gjorde dansspelet och körde bil =). Mysigt mysigt igen.


I onsdags tog vi även en heldag och handlade julklappar, jag och Emma sprang omkring överallt. Först Allum sedan Backaplan och sist Nordstan och domkyrkan. Från kl 11 till 19 tog det oss att hitta alla julklappar, men nu är det iaf klart och det känns väldigt skönt =).


Måndag (inlägg till Artan)

Lite dålig uppdatering men men

Hade inte tänkt att skriva idag egentligen men Artan ville visst veta lite om min helg, kärlek, vänner, livet och mina tankar. Så nu får du nått att läsa ;).


Helgen
Fredag: Vaknade ganska sent för var ute en sväng på torsdagen men Ella, Anna och Sofie. Vi var på PC och drack goda drinkar. Men iaf på fredagen var jag hemma tills kl 16:00 då jag skulle gå och hämta grisen, så jag mötte Anna och vi tog ut Akira på en promenad. Sedan var det hem till mig för att bara dega framför tv:n tills det var dags för en kissetur för Akira igen, så vi gick ut och förbi hemköp för att köpa chips till idolfinalen. Anna gick hem tidigare för att upp och jobba dagen efter så jag fick kolla själv tillslut. Efter Idol hade jag väldigt tråkigt så ja ringde Carro och gick ut på en cigg, sedan hem till henne för att lyssna på gamla låtar från back in the days ;). Shpend kom och hämtade mig hos Carro och vi åkte hem till mig.
Lördag: Vi vaknade tidigt för attt han skulle till banken, så de var in mot stan för att hittade en Swedbank som var öppen på en lördag, det tog lite tid men vi hittade en till slut. Efter de åkte vi hem igen, han somnade och jag kollade på tv, sedan var det dags för mat (vi åt indiskt) jätte gott :). Jag hoppade in i duschen för att sedan göra mig iordning för utgång med Lina, Anna, Lollo och Shpend. Först var det lite förkrök på PC och sen Nivå där Elias spelade och gav oss gratis dricka, tack =).
Söndag: Vaknade ganske sent eller vid 13:00 iaf. Hade besök av min systers, Celal och Aliyya som var här för att hjälpa till med julbaket, tyvärr missade vi det för vi vaknade för sent men pepparkakorna var goda iaf. Jag följde Shpend till bilen för han skulle tillbaka hem och sedan till Norge igen. Så för min del var det hem och vila innan jag träffade min Anna för att promenera ner till Lollos jobb och hälsa på. Vi träffade även Lina en stund innan jag skulle hem och sova för att upp och jobba idag.

Det var nog det mesta från min helg =)


Lite om kärleken och vännerna då, vet inte riktigt vad du vill veta Artan ;) men för min del går det väldigt bra just nu, kärleken iaf. Har väl haft lite gräll på båda hållen för några veckor sedan men sånt hör till ett förhålande. Det är bra med vännerna med, men så finns det ju alltid något/ någon att prata lite skit om (inte de närmaste såklart) som sagt är vi alla små drama queens.


Livet: Mitt liv är inget speciellt. En vanlig vardag går jag antingen upp tidigt för att gå till jobbet eller så degar jag bara i sängen halva dagen för att sen på eftermidagen träffa tjejerna på en promenad eller fika. På helgerna är det utgång för det mesta, men det börjar bli lite tröttsamt så ser faktiskt fram emot att jobba två helger i rad. Så förutom jobbet, vännerna och pojkvänen händer det inte så mycket i mitt liv.


Mina Tankar lägger jag nog mest på vad jag ska ge alla i julklapp nu, och vart vi ska vara och fira nyår. Annars tänker jag lite på detta med pluggandet, om jag kommer in på högskolan (som jag hoppas) eller om man ska söka sig mera jobb. Och även hur jag ska kunna spara pengar till Thailand resan som antagligen blir av vid Pappas 50års dag nästa år.





Och för er som inte vet vem Artan är =)
Han är öppen för förslag, så tjejer det är bara att fråga mig efter hans nummer.


Tisdag.

Har inte hänt så mycket sen jag skrev sist.
Igår jobbade jag 8-16 och sedan mötte jag sofie på backaplan. Vi åkte och hämtade Akira, gick en promenad med henne och köpte pizza.

Idag vaknade jag sent, kunde inte somna på kvällen för det var ensamt utan älsklingen. Men iaf så vaknade jag lagom till våra bästa år =). Sedan var det ner på stan för att möta frugan idag igen, vi gick och åt Thai mat och kollade kläder. Jag köpte mig en ny jacka på rean, jätte fin =). Efter stan åkte jag förbi Lollo på hennes jobb och snackade lite skit med henne, ville ha med mig Anna med, men mitt lilla hjärta var sjuk.
 
Imorgon ska jag passa min söta turkunge, ska på stan igen och kolla julklappar till släkten =)

haha.

Hittade precis denna bilden på Carros Facebook. En av Johannas mycket roliga lekar igår. Frågan var: Vem är sexigast? och våran uppgift var att så snabbt som möjligt få på och av en kondom på en banan med bara munnen :P.


Julbord.

Ska snart iväg på julbord på Liseberg med jobbet =) ska bli riktigt mysigt.
Möter nog upp Emelie och Mimosa innan maten för att åka skridskor och mysa runt bland all julpyntning. Älskar julen.

Helgen har varit jätte bra verkligen. Ganska mycket festande, både fredag och lördag.
I fredags var jag en stund på flame med Lollo och sofie så träffade vi kim där. Sen kom Shpend och vi tog några öl hemma hos mig innan vi gick till Respekt.
I går var vi hemma hos Johanna som fyller år idag (GRATTIS) lekta massa lekar som var hur kul som helst =). Sedan var det Razzia resten av kvällen tills älskling kom och hämtade mig.


Ett stort GRATTIS till dig igen min fina <3



(bilden är från i sommras)

Back in the days.

Kom precis hem från Ella, har tillbringat kvällen där med henne och Anna.
Vi började prata om gamla tider för sådär ca 5 år sedan, och kom på att vi skulle läsa hennes dagböcker från år 2003-2005. Ja vad ska man säga? Extremt och sinnessjukt? pinsamt? eller bara jävligt roligt? Kan inte äns berskriva, det är för mycket, ger er några ord.

Vänner, Drama, Killar, Drama, Sena nätter, Drama, Fester, Drama, Onödiga fyllor, Drama, Otrohet, Drama, Lögner, Drama, Slagsmål, Drama, Polisen, Drama, Slottskogen, Drama, HK, Drama, Svek, Drama, Kärlek, Drama, Trauman, Drama.

Drama, drama och ännu mera drama.
En period med mycket dåligt men också en del roliga stunder som kommer att vara minnen för livet. Är glad att det är över, men samtidigt är jag glad att det har hänt. Om jag hade chansen skulle jag ändå inte göra någonting ogjort.


Hos Carro

Väntar på att bullarna ska jäsa och sedan in i ugnen, de blev jätte fina =) Vi har även julpyntat Carros lägenhet och lyssnar på hög julmusik och bara myser. Kan inte inte bli bättre julstämning =) man blir så himla glad, älskar denna tiden.

När bullarna är klara ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på "Tomten är far till alla barnen", äta lussebullar och dricka julmust. Är ni inte avundsjuka? =)


Julbak hos Carro.

Ska iväg till Carro om en timma med Anna och baka lussebullar och knäck =). Mysigt med lite julstämning nu när det ändå är december.

Har inte gjort mycket alls idag, vaknade ganska sent. Tråkigt att vara ledig från jobbet en vecka, har inget att göra på dagarna. Så tog en promenad med Akira, men hon ville inte vara ute när det regnade så vi gick hem igen och busade lite med mamma. 
 
Då blir det julbord på Liseberg med jobbet på söndag =). Jag älskar jul mat, ska bli riktigt trevligt. Emelie och jag har planerat att gå ut innan och ta en öl, även efteråt blir det Isbaren på Liseberg och sedan skridskoåkning, hehe undra hur det går, har inte åkt på några år.

Mobile Intelligence Games

Sitter hos Lina  nu med Anna, Lina och Kikki =).
Har spelat MIG (Mobile Intelligence Games). Det gick inte så värst bra för min del, speciellt inte på geografi frågorna (ni som känner mig förstår nog) hehe. Men iaf Kikki vann och jag förlorade som vanligt. Kommer nog aldrig vinna över systrarna Andreasson.  

Nu ska vi till Mc Donalds och äta oss feta på världens godaste hamburgare BigMac. =)

Älsk är tillbaka i Norge och jobbar, men i helgen blir det antagligen jul på liseberg, jätte mysigt <3

Uppe med tuppen.

Idag var jag uppe med tuppen, eller kl halv 8 iaf. Träffade Anna och Nicole för att göra lite ärenden. Vi var klara vid halv 11, så vi åkte till Super sushi och åt lunch =) jätte gott.

Nu är jag hemma med Lollo och ska skriva på en begäran om utdrag från belastningsregistret för att få bevis att vi inte har någon prick i registret och kan skriva upp oss på vikariepolen och komma in på den utbildning vi söker.
Väntar fortfarande på svar om ja kommer in på min matte B kurs, men de tror jag att ja gör.

Resten av dagen vet jag inte vad som händer, saknar min gris så funderar på att ta en långpromenad med henne om det inte börjar regna.


Bilder på min fina gris.

  

RSS 2.0